vlag en wapen republiek Suriname

MINISTERIE VAN
REGIONALE ONTWIKKELING


Bestuursambtenaren Commissariaat Noord Oost werden opgespeld

28-01-2013

Elf personen van het commissariaat Paramaribo bestuursressort Noord Oost hebben op maandag 28 januari distinctieven opgespeld gekregen door districtscommissaris Mohamad Kasto.
1 Persoon is opgespeld als assistent bestuursopzichter, 4 als onder bestuursopzichter en de overige in de naast hogere rang van adjunct districtssecretaris.
Zowel de nieuwe als bevorderde bestuursambtenaren werden door de DC op het hart gedrukt dat hij van elke bestuursambtenaar professionaliteit verwacht.

Met dien verstande dat ze onder andere hun werk goed en efficiënt uitvoeren, de juiste tempo aanhouden, met een bepaalde mate van inventifiteit.
"Het bestuur is er voor de burgers, we zijn er om de burgers van dienst te zijn, dus onze attitude betreffende de dienstbaarheid moeten we hooghouden", zei de DC.
Een bestuursambtenaar mag en moet bemoeien met alles wat er in zijn ressort verkeerd gaat, hij/zij is er  om de kwaliteit van het leven van de burger te verbeteren.
Door het hoofd Beheer Bestuursressorten (BBR) werd duidelijk gemaakt dat de nieuwe bestuursambtenaren in een rijdende trein naar decentralisatie stappen, de vaart is groot.
Dus als nodig laat u scholen, niet alleen in zaken de bestuursdienst rakende, maar in alles dat invloed kan hebben op uw werk.
De nieuw bakken bestuursambtenaren werden op het hart gedrukt ervoor te helpen zorgen dat het imago van de bestuursambtenaar weer wordt wat het vroeger al was.
Het gezag van de bestuursdienst moet terugkeren, en dat hebben ze zelf in de hand.

Het gaat om de volgende personen:
Adjunct Districtssecretarissen zijn geworden:
Dhr. Hoelen Regelio,
Dhr. Van Varsseveld Ricardo,
Dhr. Soebakir Roebimin,
Dhr. Paulus Imro,
Mw. Kartodikromo-A-Tau Cheryl
Mw. Soekhai Nirmela

Onder Bestuursopzichters zijn geworden:
Dhr. Darson Lloyd,
Mw. Djasmadi-Simin Annie,
Mw. Hardy Juanita 
Mw. Watson -Panka Irene

Assistent Bestuursopzichter is geworden:
Mw. Pocorni Ruth
 

NIEUWSBERICHTEN