vlag en wapen republiek Suriname

MINISTERIE VAN
REGIONALE ONTWIKKELING


Nieuwe directeur voor SFOB

25-02-2017

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft op vrijdag 24 februari de leiding van de Stichting Fonds Ontwikkeling Binnenland (SFOB) vervangen. Hij heeft Marlon Cairo aangesteld als de nieuwe directeur van de SFOB. Cairo heeft daarmee de leiding overgenomen van waarnemend directeur Michael Weidum. De overdracht en installatie vonden plaats in aanwezigheid van de leiding van het Ministerie, het bestuur en medewerkers van de SFOB.

Minister Dikan gaf in zijn toespraak aan dat de leiding besloten heeft om een nieuwe directeur aan te stellen om daarmee de stichting in de gelegenheid te stellen een nieuwe weg in te slaan. Verder feliciteerde de minister de nieuwbakken directeur en gaf aan dat die kan rekenen op de volle ondersteuning van de leiding van het ministerie.

Agnes Blijer, voorzitter van SFOB, zei bij de overdracht dat de SFOB als werkarm van het ministerie medeverantwoordelijk is voor het uitvoeren van het strategisch plan van het departement. Het is de taak van de SFOB om een bijdrage te leveren van het wegwerken van de achterstand van de binnenlandbewoners

 

NIEUWSBERICHTEN