vlag en wapen republiek Suriname

MINISTERIE VAN
REGIONALE ONTWIKKELING


Rosebel Gold Mines doneert laptops en printers aan het ministerie van Regionale Ontwikkeling

25-05-2017

Op dinsdag 23 mei 2017 heeft Rosebel Gold Mines een zestal laptops en drie printers gedoneerd aan het Ministerie van Regionale Ontwikkeling. Mevrouw Sharmila Jadnanansing, director Legal and Corporate Affairs, heeft namens de maatschappij de overdracht gedaan aan de heer Edgar Dikan, minister van Regionale Ontwikkeling.
Deze laptops, met inbegrip van een garantieperiode van 3 jaar, en printers zijn gedoneerd in het kader van de hervorming van het ministerie, waarbij in oktober 2016 drie (3) nieuwe directoraten zijn ingesteld, te weten:
1. Agrarische Ontwikkeling Binnenland (specifieke ondersteuning van het Agrarisch potentieel, productiviteit en ondernemerschap in het binnenland)
2. Duurzame Ontwikkeling Inheemsen (specifieke ondersteuning duurzame ontwikkeling Inheemse gemeenschappen)
3. Duurzame Ontwikkeling Afro Surinamers Binnenland (specifieke ondersteuning duurzame ontwikkeling Afro Surinaamse gemeenschappen in het binnenland).
Met deze geste, ter waarde van ongeveer SRD 60.000,-, draagt Rosebel bij aan de verdere institutionele versterking van het ministerie en deze goederen zullen vooral voor het uitvoeren van duurzame projecten voor de binnenlandse gemeenschappen worden ingezet.
Mevrouw Maya Dorini, secretaris van het ministerie van Regionale Ontwikkeling, heeft namens het ministerie hartgrondige dank uitgesproken voor de geste. Ze heeft de garantie gegeven dat de apparatuur goed zal worden ingezet en dat er dankbaar gebruik van zal worden gemaakt. Ook minister Dikan is de maatschappij zeer erkentelijk voor de donatie.

NIEUWSBERICHTEN