Overheid


Minister Antoine Elias vervolgt kennismakingsbezoeken (1)

09-07-2018

Bij de stichting Jeugd Tandverzorging heeft de directeur Mickey Pocornie, een uitgebreide presentatie gehouden voor de minister over de inrichting van de stichting, de werkzaamheden en het financieel plaatje. Ook zijn de uitgevoerde projecten en geplande projecten aan de minister en team gepresenteerd.

Het indammen van het wegtrekkend personeel, de inspectie van tandheelkundige beroepen en het behouden van de positie van de stichting zijn enkele uitdagingen van de JTV. Na de presentatie gaf de minister de aanwezige mee, blij te zijn met het warm ontvangst. “De organisatie ziet er mooi en goed uit”. De bewindsman gaf aan de leiding en het stichtingsbestuur mee, dat hij zijn uiterste best zal doen om de financiële middelen welke de stichting moet krijgen los zal proberen te krijgen.

Na de presentaties en de interactieve gespreken en vragen ronden vervolgde de minister zijn bezoek met een rondleiding. Ook bij de Farmaceutische Inspectie en het Registratie bureau heeft de minister een rondleiding gedaan.

NIEUWSBERICHTEN