Overheid


Verpleegkundigen IVV in de bloemetjes gezet

11-05-2018

De afdeling had in verband met deze dag een gezellig samen zijn toen de minister erbij schoof. “Ik weet als geen ander wat voor liefde en passie jullie moeten geven voor dit werk”, sprak de minister de afdeling toe.

Het is een bijzondere dag omdat de verpleegkundige op deze dag gewaardeerd worden voor het werk dat zij doen. ”Ik vind het fijn dat wij binnen onze werkkringen gewaardeerd worden, zo raak je gemotiveerd om je werk met plezier voort te zetten” zegt verpleegkundig inspecteur Rostburg Maureen. Het thema voor dit jaar is: No matter the location, No matter the setting. Healthcare should be accessible to all.

Namens de Inspectie Verplegende en Verzorgende beroepen worden alle verpleegkundigen in Suriname gefeliciteerd met deze dag en het goede werk waarmee zij bezig zijn. Als boodschap geeft IVV mee: “Laten wij steeds denken aan de woorden van Florence Nightingale. Laten wij ons werk met passie blijven doen en de 3 H’s niet vergeten. De handen, het hoofd en ons hart. Dan zullen we zeker een voldoening hebben in het mooi beroep wat we uitoefenen”.

NIEUWSBERICHTEN